Du måste vara 18 år för att handla hos aloeveralife.se

Dessa köpevillkor utgör avtalet mellan dig som kund och oss som säljare, och reglerar köpet av varor från vår webbplats eller butik. Genom att genomföra en beställning hos oss bekräftar du att du har läst och accepterat dessa villkor.

Priser och betalning

Alla priser på vår webbplats eller i vår butik anges i svenska kronor inklusive moms, och eventuella fraktkostnader tillkommer. Betalning sker vid beställningstillfället via de betalningsalternativ som finns tillgängliga på vår webbplats eller i vår butik.

Leverans och avhämtning

Vi strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt, normalt inom 3-5 arbetsdagar från det att din beställning har bekräftats. Om en vara inte finns i lager eller om leveransen av annan anledning fördröjs kommer du att meddelas om detta.

Du har även möjlighet att hämta ut din beställning från vår butik, vilket du väljer vid beställningstillfället. Du kommer då att meddelas när din beställning är klar för avhämtning.

Ångerrätt och returer

Som kund har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Vid ångerrätt ska varan returneras i samma skick som den mottagits och i originalförpackning.

Returfraktkostnaderna betalas av kunden, om inte annat har avtalats eller om varan är felaktig eller skadad vid leverans.

Reklamationer

Om du som kund upptäcker fel eller brister i en vara vid leverans eller vid användning av varan, ska du omedelbart kontakta oss för att reklamera varan. Vi åtar oss att rätta till eventuella fel eller brister så snart som möjligt.

Personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter enligt gällande dataskyddsförordningar och vårt dataskyddsförklaring som finns tillgänglig på vår webbplats.

Tvistelösning

Vid tvister mellan kund och säljare försöker vi alltid att lösa tvisten på ett smidigt och tillfredsställande sätt. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i dessa köpevillkor och förbehåller oss rätten att ändra priser, fraktvillkor och betalningsalternativ.